Hem

Guldgruvan är en förskola med plats för 24 barn mellan 1-5 år. Vi föräldrar har full insyn och kan vara med och påverka våra barns vardag, vilket i kombination med personalens pedagogiska kunskap blir en trygg förskola för våra barn.

  Vi är en godkänd I Ur och Skur-förskola och satsar särskilt på utomhuspedagogik och upplevelsebaserat lärande. Barnen är ute varje dag och leker, antingen på den egna gården eller på någon spännande utflykt, kanske till skogen eller pulkabacken. På vintern får också de lite större barnen möjlighet att gå till ishallen och åka skridskor.

Vi kan erbjuda en kvalitativ barnomsorg med hög personaltäthet ute bland barnen, god pedagogik samt stor trygghet för både barn och föräldrar. Utöver detta har vi en egen kokerska som lagar god och nyttig mat från grunden, så att varje måltid blir ett tillfälle för njutning.
 
Guldgruvan ligger i ett fristående hus bakom Huddinge biblioteket (ca 600 meter från Huddinge Centrum) och har en stor lekplats i anslutning till ett skogsparti.
 
 
                                                                                 

           • Senaste nyheterna
  • Höstpyssel 2018-09-28: Idag har vi vart i skogen och letat löv. När vi kom tillbaka till gården klistrade vi fast alla de vackra höstlöven på ett papper.
    Inlagd 28 sep. 2018 05:56 av Webbgruppen Guldgruvan
  • Miniröris i Sjödalsparken 2018-09-21: Vi gick ner till Sjödalsparken och gympade med Friskis och svettis som höll i miniröris6. 
    Inlagd 28 sep. 2018 06:02 av Webbgruppen Guldgruvan
  • Påskfirande på Guldgruvan 2018-03-28: Idag när barnen lekte på gården fick de syn på en påskkärring som flög förbi på sin kvast. Hon hade med sig paket till barnen som de ...
    Inlagd 28 mars 2018 08:29 av Webbgruppen Guldgruvan
Visar inlägg 1 - 3 av 39. Visa mer »

Underordnade sidor (2): Frågor och svar Matsedel