Till varje måltid serveras det olika sorters grönsaker, mjölk och vatten

Våran kock använder enbart kött från svenska gårdar och ekologiska
råvaror i den mån det finns tillgängligt (ca 90%)

            Meny

   


                                  Januari

v. 1
         1 måndag            
Nyårsdagen
         2 tisdag                Korvstroganoff med bulgur
         3 onsdag              Broccolisoppa med nybakat bröd
         4 torsdag              Fisk med frasigt täcke, vitlökssås och potatis
         5 fredag               Chili con carne med ris

     
v. 2
         8 måndag          
 Kokos- och currykyckling med ris
         9 tisdag               Grekiska färsbiffar, tomatsås och klyftpotatis
        10 onsdag            Blodpudding, potatisbullar, bacon och lingonsylt
        11 torsdag           Vegetarisklasagne
        12 fredag             Laxpasta  


v. 3
         15 måndag        Köttfärssås med spaghetti    
         16 tisdag           Köttsoppa med nybakat bröd   
         17 onsdag         Gratinerad falukorv med potatismos  
 
         18 torsdag         Ugnsstekt kyckling i krämigsås med ris  
         19 fredag           Barnens val  

v. 4
         22 måndag        Ost- och kalkonsås med pasta
         23 tisdag           Kikärtsbiffar, tomatsås och ris
         24 onsdag         Köttgryta med potatis 
         25 torsdag        Barnens val
         26 fredag          
Studiedag

v.5
         29 måndag         Broccoligratäng med ostsås och potatis
         30 tisdag            Köttfärslimpa, brunsås och potatis
         31 onsdag          Fisk i ugn med potatis 

                             Februari

         1 torsdag           Vegetarisk burrito med tomatsalsa och grönsaker
         2 fredag             Barnens val
        

v. 6
         5 måndag          
Ugnsgrillad kycklingklubba, curry-äppeldipp, bulgur
         6 tisdag             Pasta med rostad paprikasås och grana padano
         7 onsdag           Pannbiff, sås, potatis och lingonsylt
         8 torsdag           Broccoli, spenat- och potatissoppa, nybakat bröd
         9 fredag             Barnens val

v. 7
         12 måndag        Ugnsstekt falukorv med stuvade makaroner    
         13 tisdag           Torsk med pestotäcke och bulgur   
         14 onsdag          Potatisgratäng med fetaost och spenat 
 
         15 torsdag         Köttfärslimpa med tsatsiki och ugnsstekta rotfrukter  
         16 fredag           Barnens val  

v. 8
         19 måndag        Potatisbullar, bacon och lingonsylt
         20 tisdag           Kycklinggryta med ris
         21 onsdag         Fiskgratäng med potatis 
         22 torsdag        Morotssoppa med nybakat bröd
         23 fredag          Barnens val 

v.9
         26 måndag       Linguinipasta med tomatsås
         27 tisdag          Korvgryta
         28 onsdag        Chili con carne med ris
           1 torsdag        Köttbullar med makaroner
           2 fredag         Chicken nuggets, currysås och ris


                                Mars

v. 10
       
         5 måndag         Minestronesoppa, nybakat bröd
         6 tisdag            Blodpudding, potatisbullar, bacon och lingonsylt 
         7 onsdag          Fisk med italienska smaker, potatis  
         8 torsdag          Spaghetti i krämigsås
         9 fredag           Barnens val, Hamburgare 

v. 11
         12 måndag       Pasta Carbonara      
         13 tisdag          Lasagne    
         14 onsdag        Fiskgryta 
 
         15 torsdag       Kycklinggratäng med mango, matgryn   
         16 fredag         Kebabgryta med ris

v. 12
         19 måndag       Korv stroganoff med ris
         20 tisdag          Potatis- och broccolisoppa, nybakat bröd 
         21 onsdag        Fisk med tomatsås, potatis   
         22 torsdag        Köttfärslimpa, champinjonsås och ugnsbakade rotfrukter  
         23 fredag         Vegetarisksås, pasta   

v. 13
         26 måndag       Köttfärssås med pasta 
         27 tisdag          Kycklingfilé i örtsås, potatisklyftor
         28 onsdag        
Påsklunch
         29 torsdag        Pyttipanna, rödbetor
         30 fredag          
Långfredagen


                                    April

v. 14
       
         2 måndag        
Annandag Påsk
         3 tisdag           
Himmelskköttfärsrör, ris
         4 onsdag          Linguinipasta i rostadpaprikasås och grana padano  
         5 torsdag          Panerad fisk, remuladsås och kokt potatis
         6 fredag           Mustig korvgryta

v. 15
         9 måndag        Couscouspytt med korv och vitlökssås     
         10 tisdag          Fisk med frasigt täcke, kall örtsås   
         11 onsdag        Kycklinggryta med kokosmjölk, ris
 
         12 torsdag        Linssoppa, nybakatbröd
         13 fredag         Järpar, tsatsiki och klyftpotatis

 

v. 16
         16 måndag      Pasta med tonfisksås
         17 tisdag         Veggobullar, tomatsås och bulgur   
         18 onsdag        Rotfrukt- och broccoligratäng      
         19 torsdag        Cowboysoppa, nybakabröd   
         20 fredag          
Studiedag  


v. 17
         23 måndag       Ugnsstekt Lax, yoghurtsås och potatis 
         24 tisdag          
Ost-och kalkonsås med pasta
         25 onsdag        Kycklinggratäng med curry och banan, ris
         26 torsdag       Vegetarisklasagne
         27 fredag         Nötfärsbiffar, gräddsås, lingonsylt och potatis