Till varje måltid serveras det olika sorters grönsaker, mjölk och vatten

Våran kock använder enbart kött från svenska gårdar och ekologiska
råvaror i den mån det finns tillgängligt (ca 90%)

            Meny

   

                                    Augusti



v. 33
         13 måndag       Grekiska färsbiffar, tzatziki och bulgur
         14 tisdag          Kasslersås och spaghetti
         15 onsdag        Fisk, yoghurtsås med vitlök och örter, potatis
         16 torsdag       Gratinerad falukorv och ris
         17 fredag         Stekt kyckling, tomatsås och potatisklyftor


v. 34
         20 måndag      Chili con carne med ris
         21 tisdag         Torsk med italienskt täcke, potatis
         22 onsdag       Blodpudding, potatisbullar, bacon och rårörda lingon
         23 torsdag      Vegetarisksås med linguinipasta och grana padano
         24 fredag        Kycklingklubbor med potatissallad med äpple och curry


v. 35
         27 måndag     Korvstroganoff och fullkornsris
         28 tisdag        Färsbiffar i tomatsås och pasta
         29 onsdag      Kycklinggryta med kokosmjölk och bulgur
         30 torsdag     Broccolisoppa, nybakat bröd
         31 fredag      Krämig laxpasta



                                 September


v. 36
          3 måndag      Himmelsk köttfärsröra, matgryn
          4 tisdag         Mozzarellapasta med aubergine
          5 onsdag       Panerad torsk, sås och potatis
          6 torsdag      Gratinerad kassler och ris
          7 fredag        Köttgryta och ugnsrostad potatis


v. 37
         10 måndag     Kycklinggryta och bulgur
         11 tisdag        Kebabgryta och ris
         12 onsdag      Minestronesoppa och nybakat bröd
         13 torsdag     Järpar, sås och potatis
         14 fredag       Fiskgratäng


v. 38
         17 måndag     Pennepasta i ost-och skinksås
         18 tisdag        Stekt kyckling, currysås och bulgur
         19 onsdag      Fisk i krämigsås och potatis
         20 torsdag      Lasagne
         21 fredag       Vegetarisk gryta och ris


v.39
      24 måndag       Kycklingpasta
      25 tisdag          Torsk i äggsås och potatis
      26 onsdag        Vegetarisk pastagratäng
      27 torsdag        Studiedag
      28 fredag         Köttfärslimpa, gräddsås och potatis



                               Oktober


v. 40
          1 måndag       Makaronipudding med kalkon
          2 tisdag          Hemmagjorda nuggets, äppel-currydipp, ris
          3 onsdag        Asiatisk korvgryta med couscous
          4 torsdag        Vegetarisk lasagne
          5 fredag          Torsk i örtsås och potatis


v. 41
          8 måndag      Grekisk färsbiff, klyftpotatis och tzatziki
          9 tisdag         Blomkålssoppa, nybakatbröd
         10 onsdag      Fish and Chips, remouladsås
         11 torsdag      Blodpudding, potatisbullar, bacon och lingon
         12 fredag       Kycklinggratäng med curry och banan, ris


v. 42
         15 måndag     Korvwok, yogurtsås och bulgur
         16 tisdag        Grönsaksbullar, vitlökssås och ris
         17 onsdag      Köttfärssoppa och nybakat bröd
         18 torsdag      Fiskgratäng med citronsås och räkor
         19 fredag        Pastagratäng m. ost, broccoli och knaperstekt bacon


 v.43
         22 måndag     Köttfärssås och spaghetti 
         23 tisdag        Potatis och purjolökssoppa, nybakat bröd 
         24 onsdag      Laxpasta 
         25 torsdag     Mangokyckling och ris  
         26 fredag       Köttgryta med höstens rotsaker och potatis